• 1404/08/11 - 13:41
  • - تعداد بازدید: 26
  • - تعداد بازدیدکننده: 20
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

منطقه یک در سوگ ایام فاطمیه سیاه‌پوش شد

با فرارسیدن ایام معنوی فاطمیه، فضای عمومی منطقه یک رنگ و بوی سوگ گرفت و چهره شهر به نشانه ارادت به حضرت فاطمه زهرا‌(س) سیاه‌پوش شد.

به گزارش روابط عمومی منطقه یک شهرداری بندرعباس، رحمت الله دهقانی با اشاره به اجرای ویژه‌برنامه‌های فضاسازی شهری گفت: همزمان با آغاز ایام فاطمیه، نصب بیرق‌های مشکی، پرچم‌های ریسه‌ای، کتیبه‌ها و بنرهای با مضامین روایی و اخلاقی مرتبط با سیره حضرت زهرا‌(س) در معابر و میادین اصلی انجام شد.

 وی بیان کرد: هدف از این اقدامات، پاسداشت مقام والای دخت نبی اکرم‌(ص)، ایجاد فضای معنوی برای حضور مردم در مراسم سوگواری و یادآوری پیام‌های معرفتی و اخلاقی بانوی دو عالم است.

 مدیر منطقه یک افزود: تعویض پرچم‌های رنگی، ریسه‌بندی جدید، نصب پرچم‌های مشکی در پل‌ها و ورودی‌های منطقه و بازپیرایی مبلمان شهری از دیگر اقداماتی است که برای هماهنگی چهره شهر با حال‌وهوای ایام فاطمیه اجرا شده است.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,کل خبرها,سیاسی,اقتصادی,فرهنگی,ورزشی,اجتماعی,غیره,اخبار,اخبار
  • کد خبر : 22623
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

مدیریت
رحمت الله دهقانی
رحمت الله دهقانی

شهردار منطقه یک

بازدیدکنندگان

در این بخش آمار بازدید کنندگان سایت و صفحه مربوطه نمایش داده می‌شود.

  • بازدید این صفحه: 25
  • بازدید امروز: 5
  • کل بازدید: 70649
  • بازدیدکنندگان آنلاین: 0
  • آخرین بروز رسانی: 1404/09/23 10:42