از ابتدای پاییز بندرعباس انجام شد؛کاشت بیش از ۵۰ هزار بوته گل فصلی در منطقه یک

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک بندرعباس رحمت الله دهقانی گفت: از آنجا که کاشت گل، نهال و... در زیباسازی منظر شهری و ارتقای سطح سلامت روحی شهروندان تاثیر بسزایی دارد، به همین منظور اداره فضای سبز با توجه به تغییر فصل، اقدام به جمعآوری گلهای فصلی تابستانه و کاشت گلهای فصلی پاییزه در سطح منطقه نموده است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه هرساله همزمان با آغاز فصل پاییز، طرح کاشت گل و تعویض گلهای معابر، میادین و بولوارهای سطح شهر به طور هماهنگ صورت میپذیرد، خاطرنشان کرد: از ابتدای فصل پاییز بیش از ۵۰ هزار بوته f1 گل فصلی در سطح منطقه با اولویت ، میادین و رفیوژ بولوارهای اصلی سطح منطقه کاشته شده است.
مدیر منطقه یک شهرداری بندرعباس بیان داشت: از جمله مکانهای اجرایی این عملیات بلوار امام خمینی ( ره) و میدان دانشگاه می باشد که با اعتبار ۷ میلیارد ریال انجام شده است.
نظر دهید