هدایت به بالای صفحه

صفحه اصلی > اخبار و رویدادها 
ساعت
اوقات شرعی


  چاپ        ارسال به دوست

سه روز در هفته ملاقات شهروندان با مدیریت شهرداری منطقه یک

به گزارش روابط عمومی منطقه یک شهرداری بندرعباس، به منظور ارتباط تنگاتنگ و بیشتر مدیریت منطقه یک با شهروندان، هر هفته شنبه، دوشنبه و چهارشنبه دیدارهای مردمی انجام خواهد شد.

 

این دیدارها برای رعایت و تکریم هر چه بهتر ارباب رجوع و شهروندان انجام می شود، تا ضمن دیدارهای رودررو به بررسی و حل مشکلات شهروندان توجه بیشتری شده و در جهت رفع موانع و مشکلات تصمیمات سریع تر اتخاذ گردد.

 

بنا بر توصیه شهردار بندرعباس و تصمیم مدیریت منطقه یک شهرداری، این اقدام باعث خواهد شد تا روند کاهشی در مشکلات شهروندان ایجاد شده و رضایت بیشتر انان را در پی داشته باشد.

 

در راستای سخن گهربار پیامبر اکرم (ص) که میفرمایند: خدمت به خلق بزرگترین عبادت است، طرح تکریم و خدمت صادقانه و ارتباط بیشتر با شهروندان از برنامه های مدیریت منطقه یک شهرداری می باشد.

 

گفتنی است؛ شهرداری منطقه یک بندرعباس از اوایل اذرماه در ساختمان جدید واقع در بلوار خلیج فارس مسقر و اماده ارائه خدمات به شهروندان می باشد.


١٢:٠١ - سه شنبه ١٨ آذر ١٣٩٩    /    شماره : ١٠٩٩٧    /    تعداد نمایش : ٢٦٩


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج